Frågor och svar om Avloppsservice

Lär känna oss på Avloppsservice AB!

Som ett familjeägt bolag så har vi en väl grundad företagsanda som bygger på hårt arbete, hög kvalité och att jobbet alltid blir klart enligt överenskommelse.

Med en totalentreprenör och helhetsansvar för alltifrån små till stora projekt ser vi till att du som kund kan känna dig trygg och får effektiv och snabb hjälp.

Avloppsservice AB bygger på förtroende.

Vi är ett familjeägt fullserviceföretag som med våra gedigna resurser tar helhetsansvar för allt från små till stora projekt.  
Sedan 1998 har vi arbetat med ansvar och hög kvalitet med privatpersoner, bostadsrättsföreningar, villafastigheter, kommersiella fastigheter och i alla skolor inom Stockholms Län.
Vi erbjuder avloppsrensning, underhåll, reparationer och kontroll av avloppssystem och fastighet på allt från privata bostäder till större fastigheter. 
Läs mer om våra tjänster här.

Våra värderingar

Vi vilar på en stark värdegrund av respekt och förtroende för andra och varandra, med mål att skapa en trygg och långsiktig service till dig som kund.

Vi är personliga i hela vår arbetsprocess och gör det lilla extra för att bemötandet ska kännas bra och tryggt för alla involverade parter – och för att sätta ett leende på våra kunders läppar.

Hög professionalitet med den senaste tekniken

Tillsammans med våra professionella och erfarna medarbetare strävar vi alltid efter att ligga i framkant med den senaste tekniken och utvecklingen för att ta fram de mest effektiva, skonsamma och miljövänliga metoderna för alla de tjänster vi erbjuder.

Eftersom alla Avloppsservice AB’s fordon är utrustade med GPS-system så kan vi vara snabbast på plats med rätt utrustning för rätt uppdrag.
Vi är certifierade enligt standarderna 9001 och 14001 gällandes kvalitet och miljöarbete.
Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och vet att jobbet alltid blir klart enligt överenskommelse.

Andra tjänster

Jobba hos oss!

Välkommen att ringa oss vid avloppsproblem, för akut jourservice och rådgivning!

Telefon till Avloppsservice08-25 17 32
Jourservice inom Avloppsservice i hela Stockholm

Vi finns här för dig! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ett urval av nöjda kunder – privatpersoner & företag

Avloppsservice i villa

Vi är redo att rycka ut!

Välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Avloppsservice kontakt08-25 17 32
Jourservice inom Avloppsservice i hela Stockholm
Jourservice inom Avloppsservice i hela Stockholm

Öppettider:

Måndag- Fredag: 07:00-16:00 Jourservice gäller 24/7 utöver dessa tider med rörjour.

Frågor & svar

Vanliga frågor & svar

Vi reder ut era frågetecken med genom att svara på de vanligaste frågorna vi stöter på här, och hoppas att det ska bringa klarhet och hjälpa dig på vägen. Vi finns såklart alltid tillgängliga att kontakta om du inte finner det du söker efter här.

Vilka är vi?

Det trygga, personliga valet

Vi är det trygga, personliga valet som hjälper dig med all avloppsservice! Som familjeägt bolag har vi en väl grundad företagsanda som bygger på hårt arbete, hög kvalitet och att jobbet alltid blir klar enligt överenskommelse.

Jobba hos oss

Är du vår nya kollega?

Vi på Avloppsservice har ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, drivna medarbetare. Vi söker dig som kommer till jobbet för att utveckla och utvecklas. Är du redo för en ny utmaning – välkommen att skicka in din ansökan!