Sanering

Dags för en grundlig rengöring av soprummet? Eller börjar källarutrymmet bli alltför smutsigt? Vi sanerar i alla möjliga olika utrymmen för både privatpersoner och företag!

Vad är sanering?

Sanering är en metod som rengör utrymmen från grunden. Det utförs med hetvattensspolning, högtryckstvätt, våtsug och i vissa fall även slamsugning i hårt nedsmutsade utrymmen.
Till exempel ute i industrier kan det lätt bli hårt nedsmutsat, och det åtgärdas med hetvattensspolning för att på så vis sanera utrymmet. Hetvattensspolning används också i i restauranger som dagligen utsätts för mycket fett, då det varma vattnet löser upp fettet och gör rent från grunden.

Vi sanerar i alla möjliga miljöer, ofta även källarutrymmen och soprum. Inga utrymmen är för små eller för stora för oss!

Hur går en sanering till?

Vi rycker ut till er med all utrustning som behövs för en lyckad sanering. Arbetet utförs med hetvattensspolning, högtryckstvätt, våtsug och ibland även slamsugning – beroende på situationen i utrymmet som saneras.

När behöver jag genomföra sanering?

När du vill bli av med hårda beläggningar av fett eller smuts i ett utrymme, samt dålig lukt. Utrymmena kan vara allt från soprum och sopnedkast och till källarutrymmen eller industrier.

Du når oss på telefonnummer 08-25 17 32. Vi har öppet mellan 07.00-16.00 måndag till fredag, och resterande tider har vi akut jourservice 24/7 tillgängligt på samma nummer.

Vi är redo att hjälpa dig!

08-25 17 32
info@avloppsservice.se
Domnarvsgatan 31-33, Lokal 4 163 53, SpångaÖppettider:
Måndag- Fredag: 07:00-16:00
Jourservice gäller 24/7 utöver dessa tider.